Contact informatie

Triple S BV
Koolbergseweg 31
6604 BL  Wijchen

 

Telefoonnummer: 024-64 55 111
Mail: contact@lexmarkprinters.nl

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 8:30 – 17.00 uur

Over ons

Lexmark printers

Zoekt u een oplossing voor uw print, scan en kopieervraagstukken? U bent op zoek naar een partner die u helpt bij de juiste keuze? Alleen het doorsturen van de Lexmark printers of multifunctionals is ook niet onze stijl. Wij willen daarom een partner zijn die zorgt dat uw bedrijf beter presteert. Ten eerste geven wij advies over de keuze voor de hardware. En ontzorgen u vervolgens met de installatie, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Lexmark printers en multifunctionals

Bij de keuze voor een nieuwe Lexmark printer of multifuctional is het ten eerste belangrijk wat uw behoeften zijn. Naast de keuzes tussen koop of lease, printer of multifuctional, A4 of A3,  kleur of zwart-wit zijn er nog veel meer opties. Bijvoorbeeld de vele software oplossingen die uw documentstromen verbeteren. Belangrijk is om ook rekening te houden met het aantal afdrukken. Goedkope printers zijn erg duur in gebruik, daardoor kunt u met de juiste keuze voor de hardware veel besparen. Onze adviseurs helpen u daarom graag met het maken van deze keuzes.

Vrijblijvende analyse

Wij maken geheel kosteloos een analyse van uw printkosten en behoeften. Ten eerste brengen we samen met u uw huidige appartuur en gebruik in kaart. Vervolgens gaan we na wat uw behoeften zijn in de toekomst. Uiteindelijk maken wij een analyse van uw printkosten en komen wij met een vergelijk waarmee u inzicht krijgt in wat u nu te veel betaald voor het printen en kopiëren. Het is nu ook mogelijk om een vrijblijvende offerte online aan te vragen. 

Ons assortiment Lexmark Printers en Multifunctional

Op zoek naar een inktjet? Bekijk dan ook eens ons assortiment in onze partner webshop Allesupplies.nl

Software oplossingen voor Lexmark Printers en Multifunctional

Wij zijn ook uw partner als het gaat om het verbeteren van uw documentstromen. Wij adviseren u over alle opties die zorgen dat uw printer of MFP nog beter werkt in uw kantoor. Onze producten en oplossingen zijn daarnaast altijd flexibel voor groei in de toekomst.

 

Onze nieuwste totaal oplossing voor uw document beheer

Lexmark printer