Uw Lexmark printer en multifunctional koopt u bij Lexmarkprinters.nl

Zoekt u een oplossing voor uw print, scan en kopieervraagstukken? U bent op zoek naar een partner die u helpt bij de juiste keuze? Alleen het doorsturen van de Lexmark printer of multifunctional is niet onze stijl. Daarom willen wij een partner zijn die zorgt dat uw bedrijf beter presteert. Ten eerste geven wij advies over de keuze voor de hardware. En ontzorgen u vervolgens met de installatie, verbruiksartikelen, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Lexmark printer en multifunctional

Bij de keuze voor een nieuwe Lexmark printer of multifunctional is het ten eerste belangrijk wat uw behoeften zijn. Naast de keuzes tussen koop of lease, printer of multifunctional, A4 of A3,  kleur of zwart-wit zijn er nog veel meer opties. Bijvoorbeeld de vele software oplossingen die uw documentstromen verbeteren. Belangrijk is om ook rekening te houden met het aantal afdrukken. Goedkope printers zijn erg duur in gebruik, daardoor kunt u met de juiste keuze voor de hardware veel besparen. Onze adviseurs helpen u daarom graag met het maken van deze keuzes.

 

Vraag uw gratis advies aan

Onze strategie is om onze relaties langdurig aan ons te binden

Het kantoor van de toekomst heeft veel meer nodig dan alleen een product dat kan printen, kopiëren en scannen. Ze hebben te maken met praktische uitdagingen en hebben oplossingen nodig die aan hun zakelijke behoeften voldoen. Daarom kiezen wij al vele jaren om u een Lexmark printer te adviseren.

Wij streven ernaar ‘relaties voor het leven’ te werven en we weten bovendien wat nodig is om dit te bereiken. We moeten ons daarom blijven aanpassen aan nieuwe uitdagingen. Samen met Lexmark zijn wij in staat u oplossingen op maat te bieden. Wij zorgen ervoor dat u kosten kunt besparen en tevens uw organisatie duurzamer maakt.Lexmark printer

Zijn er slimmere manieren voor ons om kosten te besparen?

De grote vraag die elk bedrijf zich stelt, luidt: hoe kunnen we besparen? In de meeste organisaties zijn er nog veel besparingen mogelijk in hun document processen. Maar ook zijn er opties die u direct kunt toepassen. Bekijk daarom onze ook SMARTTips

Onze gegevens behoren tot ons kostbaarste bezit. Kunnen jullie helpen die veilig te houden?

Bedrijfsgegevens behoren tot uw meest waardevolle bezit en het is dus van cruciaal belang om deze goed te beveiligen. Door nieuwe Europese regelgeving (GDPR) moet u ook de bescherming en privacy van persoonlijke gegevens garanderen. Wij en Lexmark nemen deze beveiliging zeer serieus.

Bescherm uw gegevens en vergroot de beveiliging dankzij functies zoals:

Beveiligde vaste schijf met codering
Schijf wissen
Gebruikersverificatie via LDAP
Logbestanden
Beveiligde PDF via scannen naar e-mail
Veilig afdrukken en scannen via IPSec
Poort en IP-adres filteren
Optionele kaartlezer, waarmee gebruikers zich kunnen verifiëren

Bekijk ook onze speciale uitgave van de nieuwsbrief over de GDPR

Software oplossingen voor Lexmark Printers en Multifunctionals

Wij zijn ook uw partner als het gaat om het verbeteren van uw documentstromen. Wij adviseren u over alle opties die zorgen dat uw printer of MFP nog beter werkt in uw kantoor. Onze producten en oplossingen zijn daarnaast altijd flexibel voor groei in de toekomst.

software solutions

Hoe bereik ik mijn volledige productiviteit met Lexmark?

Een Lexmark printer is voorzien van een reeks oplossingen en functies waardoor u sneller en productiever werkt.

Simpel te gebruiken interface
Direct afdrukken van en scannen naar USB
Afdruktaak bekijken op scherm voordat deze afgedrukt wordt
Met het Lexmark embedded Solutions Framework (eSF) kan een apparaat uitgebreid worden met allerlei toepassingen die uw productiviteit verhogen.

 

Onze nieuwste totaal oplossing voor uw document beheer

Lexmark printer

Ons assortiment Lexmark Printer en Multifunctionals

Op zoek naar een inktjet? Bekijk dan ook eens ons assortiment in onze partner webshop Allesupplies.nl