Toont alle 6 resultaten

 • Lexmark C3326dw

  252,95 excl. BTW

  De compacte Lexmark C3326dw verhoogt uw productiviteit met kleurenafdrukken tot 24 pagina’s per minuut*, Wi-Fi, Gigabit Ethernet en vervangende cartridges met hoog rendement.

  Document beheer op maat en besparen op printkosten

  Besparen op printkosten? U weet niet hoeveel u nu print of over 3, 4 of 5 jaar? Daarnaast betaalt u het liefst ook alleen voor wat u gebruikt en dus niet voor afdrukken die u niet heeft gemaakt? Bent u op zoek naar complete ontzorging van uw document beheer? Dan hebben wij een unieke service voor u met document beheer op maat.

  Installatie en instructie door Lexmarkprinters

  Maak gebruik van onze uitstekende installatie service met instructie en ontdek alle uitgebreide mogelijkheden van uw nieuwe Lexmark printer. Voorwaarden van onze installatie service.

 • Lexmark C3426dw

  315,95 excl. BTW

  Geef elke kleine werkgroep kleur met de compacte, lichtgewicht Lexmark C3426dw die klaar is om draadloos te netwerken of delen met een output van tot en met 24 ppm*.

 • Lexmark MC3326adwe

  Lexmark MC3326adwe De Lexmark MC3326adwe verbetert uw productiviteit met kleurenafdrukken tot 24 pagina’s per minuut*, plus automatisch scannen, kopiĆ«ren en faxen, dit alles een compacte behuizing met aanraakscherm.   Klein. Betrouwbaar. Veilig. Met de compacte en lichte Lexmark MC3326adwe multifunctionele kleurenprinter kunnen kleine werkgroepen afdrukken in kleur, automatisch scannen, kopiĆ«ren en faxen, dit alles via…

 • Lexmark MC3326i

  0,00 excl. BTW

  Ā De Lexmark MC3326i verbetert uw productiviteit met een afdruksnelheid van maximaal 24 pagina’s per minuut*, automatisch scannen, kopiĆ«ren en faxen met de beschikbare cloud. Dit alles in een compact pakket met aanraakscherm.

 • Lexmark MC3426adw

  Veelzijdige kleuren voor kleine werkgroepen die gemakkelijk in te zetten en te delen zijn met de compacte, lichtgewicht en multifunctionele Lexmark MC3426adw die een output biedt van tot en met 24 ppm*.

 • Lexmark MC3426i

  De veelzijdige kleuren voor kleine werkgroepen zijn eenvoudig te gebruiken en te delen met de compacte, lichtgewicht Lexmark MC3426i multifunction waarmee u maximaal 24 ppm* kunt afdrukken.