Voordelen van een Lexmark printer

Welke printer moet ik kopen?

Voordelen van een Lexmark printer

Welke printer moet ik kopen? Deze vraag stellen veel ondernemingen zich. Ze moeten een nieuwe printer aanschaffen, maar zijn er niet over uit van welk merk deze printer moet zijn? Kijk dan eens naar een Lexmark printer. De printers en multifunctionals van Lexmark hebben sinds 1991 bewezen een hoge printsnelheid te kunnen koppelen aan zeer lage afdrukkosten.

Bent u benieuwd welke Lexmark printer voor uw onderneming het meest geschikt is?

Als Business Solution Dealer van Lexmark kan lexmarkprinters.nl deze vraag perfect voor u beantwoorden.

Met Lexmark snel en goedkoop zakelijk printen

Al meer dan 25 jaar richt Lexmark zich op printoplossingen voor de zakelijke markt. Daarbij staan het optimaliseren van bedrijfsprocessen (hoge printsnelheid en gebruiksgemak) en het beperken van de kosten (laagste kosten per geprinte A4) voorop. Hierdoor kunt u met een Lexmark printer zorgen voor hogere productiviteit en lagere kosten in uw onderneming.

Gratis software oplossingen

Lexmark heeft gratis software oplossingen geintegreerd in hun producten, bij veel andere fabrikanten zijn hier aparte licenties voor nodig. Verbeter bijvoorbeeld de ervaring en productiviteit van uw gebruikers met een meegeleverde app zoals Forms and Favorites, waarmee u rechtstreeks vanaf het scherm van het apparaat formulieren kunt vinden en afdrukken. Bekijk hiernaast nog meer gratis oplossingen.

Oplossingen voor iedere printbehoefte

Omdat er bij iedere onderneming weer andere printbehoeften en eisen zijn, heeft Lexmark een uitgebreid scala aan printers. Wordt er bij uw onderneming maar af en toe gebruik gemaakt van de printer, dan is een compacte zwart-wit laserprinter een goede oplossing. Wilt u daarentegen veel uitdraaien in kleur kunnen maken en daarnaast ook kunnen scannen of faxen, dan is een all-in-one kleurenprinter een perfecte oplossing voor uw printbehoefte.

Meer scannen, minder printen

Lexmarkprinters.nl heeft oplossingen voor kleine en grote organisaties. Voor elk bedrijf hebben wij het meest praktische apparaat. Van een relatief eenvoudige multifunctionele printer tot innovatieve machines die het middelpunt van een groot bedrijf vormen. Eigenlijk is het woord printer daarvoor niet meer de juiste benaming. Het zijn computers die ook kunnen printen en scannen. ‘Volg Mij-functies’ zijn voor grotere organisaties mooie oplossingen. Medewerkers kunnen met hun pasje of persoonlijke code op elke gewenst apparaat printen of scannen. Veiligheid en privacy zijn natuurlijk gegarandeerd. Ook handig: scannen naar de cloud, bijvoorbeeld Google Drive. Met een simpele druk op de knop verhuist een gescand document naar een plek in de cloud. En vervolgens zijn die documenten ook nog razendsnel terug te vinden.

Smart Click

Meer scannen, minder printen. Dat is het credo bij alle moderne multifunctionele oplossingen. Met de juiste apparaten wordt elk werkproces efficiënter, eenvoudiger én goedkoper. Zeker met de dienstverlening van Lexmarkprinters.nl. Met ons SMARTclick programma bieden wij alles op maat.

Laat u adviseren

Lexmarkprinters.nl is een handelsnaam van Triple S BV en wij zijn al ruim 20 jaar actief op de markt van zakelijke printers. Welke printer moet ik kopen
Wij zijn daardoor als geen ander in staat u van het beste advies over printers te voorzien. Als officiële partner van Lexmark kunnen wij u exact uitleggen welke Lexmark printer het meest geschikt is voor uw onderneming. Daarnaast kunt u bij Lexmarkprinters.nl terecht voor alle noodzakelijke accessoires en verbruiksartikelen voor uw Lexmark printer, als wel voor vakkundig onderhoud en service door onze gecertificeerde technische dienst.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze adviseurs inventariseren uw behoeften en wensen, zodat de beste machine met de beste oplossingen kan worden geadviseerd.

Zoeken naar printer

Lees ook onze brochure

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie