Printer voor de thuiswerker

Het dagelijks leven ziet er voor veel mensen nu een stuk anders uit dan normaal. Een belangrijke factor hierin is thuiswerken.
Veel mensen moeten sinds een tijdje thuiswerken en misschien blijven ze dat ook doen na de pandemie. En als je thuis werkt, zul je regelmatig documenten moeten printen. Denk bijvoorbeeld aan verslagen, agenda’s, offertes, planningen of juist grafische documenten.

Maar welke printer is dan het beste?

Hieronder onze nieuwste modellen printers en all-in-one printers voor het thuiswerken.
Hulp nodig bij jouw keuze? Gebruik onze chat of bel naar 024-6455111

Nieuw: Kleur

Nieuw: Zwart-Wit

Waar moet ik op letten?

Wij vertellen je graag welke aandachtspunten je in gedachten moet houden bij het kiezen van een nieuwe printer voor thuis.
Je kunt kiezen uit een basis printer of een multifunctionele printer. Een basis printer kan alleen printen in zwart of kleur, een multifunctionele printer kan naast printen ook papier kopiëren, scannen en eventueel faxen.
Met zo’n multifunctionele printer, beter bekend als MFP of all-in-printer, heb je dus maar één apparaat nodig. Fijn, want dat scheelt een hoop kosten en ruimte in je huis!

Draadloos printen

Het is handig als je printer kan verbinden met het netwerk via LAN, Wifi en voor mobiele apparaten ook NFC. Dit betekent dat je het apparaat overal in huis neer kunt zetten, en kunt afdrukken vanaf andere apparaten in huis, zoals een smartphone en tablet. Alle nieuwe kleine modellen van Lexmark hebben standaard de mogelijkheid om de printer draadloos aan te sluiten.

Wel zo gemakkelijk.

Afhankelijk van je werkzaamheden kun je vervolgens kiezen uit een inkjet printer of een laserprinter. Als je minimaal twee keer per week print, is een (all-in-one) laserprinter interessanter. Deze zijn in gebruik (prijs per afdruk) erg goedkoop vergeleken met een inkjet printer. Daarnaast kan de inkt niet uitdrogen als de printer langere tijd niet wordt gebruikt.

Er zijn nog andere zaken waar je op moet letten bij het kopen voor een printer voor thuiswerken. Denk aan de snelheid van de printer, ook wel uitgedrukt in PPM of Pages Per Minute en IPM of Images Per Minute.
De meeste all-in-one printers printen meestal zo’n 25 pagina’s per minuut.
Om de gebruikskosten te drukken kun je kiezen voor een printer die dubbelzijdig kan printen, wat bij de Lexmark printers ook al een standaard is.

Nieuw: Voor de kleine werkgroep

Documentbeheer op maat voor de thuiswerker

Bespaar op uw printkosten

Lees onze tips of gebruik onze rekentool om uw besparing uit te rekenen.

goedkope printer met wifi