Ruil jouw oude kleurenprinter in voor een Lexmark kleuren A3 MFP
en ontvang tot 1400 euro retour!

Wanneer je in de maand februari of maart 2024 jouw printer vervangt en inruilt voor een geselecteerd Lexmark model krijg je tot wel 1400 euro inruilkorting op de aanschaf. Hierdoor wordt jouw oude printer inruilen wel heel voordelig.

Deze actie is exclusief door ons opgezet, omdat er veel bespaard kan worden wanneer een oude machine vervangen wordt. In de meeste gevallen is het plaatsen van een nieuwe machine met SMARTClick, voordeliger op jaarbasis dan wanneer je de totale afdrukkosten van jouw oude printer bij elkaar optelt. Daarnaast is een nieuwe machine ook nog eens heel betrouwbaar, gebruiksvriendelijker en veilig.

Met SMARTClick zorgen wij ervoor dat je nooit meer zonder toner zit en dat bij een storing op werkdagen er snel telefonische support is en wanneer nodig, binnen één werkdag een monteur op locatie is. Alle gemaakte afdrukken worden achteraf in rekening gebracht. Heel transparant en overzichtelijk en zo kan jij weer zorgeloos werken.

Dat klinkt goed toch? Laat onze printerspecialisten een berekening maken van jouw huidige printkosten en zie direct wat je kunt besparen! Uiteraard geheel vrijblijvend.

Bekijk hieronder alle printers die mee doen aan deze actie.

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2024.

Deelnemende printers: