5 tips voor het herkennen van een originele Lexmark toner.

Tip 1: Aankoop

Koop alleen originele Lexmark toner bij Lexmark of erkende Lexmark partners.

Tip 2: Prijs

Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het wellicht ook niet waar. Informeer daarom naar de marktprijzen van originele Lexmark toner en vergelijk de prijzen.

Tip 3: Verpakking

Als er met de verpakking lijkt te zijn geknoeid, de verpakking opnieuw is dichtgeplakt of verzegeld, of deze er gebruikt uitziet, hebt u mogelijk te maken met een vervalst Lexmark product.

Tip 4: Veiligheidslabels

De meeste inkt- en lasercartridges van Lexmark zijn voorzien van veiligheidslabels. De huidige veiligheidslabels van Lexmark veranderen van kleur (van helder naar blauw) wanneer u de verpakking schuin houdt.

Tip 5: Kwaliteit

Slechte prestaties en problemen met de betrouwbaarheid of afdrukkwaliteit kunnen erop wijzen dat een cartridge geen originele Lexmark toner is.

Lexmarkprinters.nl is BSD partner van Lexmark

Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de levering van alle nieuwe Lexmark producten. Wij verzorgen ook de garantie op uw producten en service buiten de garantieperiode. Tevens leveren wij alle toners, drums en onderdelen die uw printer nodig heeft. Daarnaast kunt u ook terecht voor de software oplossingen van Lexmark om alles uit uw product te halen.

originele lexmark toner

software solutionshardwareaccessoires